MULTI   WAVE  OSZCILLÁTOR   –   SOKHULLÁMÚ OSZCILLÁTOR.

Az MWO egy finom energia revitalizáló készülék, melynek célja az egészség, wellness és sportos teljesítmény optimalizálása.

Az emberi test minden sejtje képes összehangolt és kiegyensúlyozott működésre, mely a sejtek energetikai feltöltésén keresztül lehetséges.
Immunrendszerünk kizárólag feltöltött állapotban lehet csúcsformában, így a szervezet védettebb lehet a számára káros rezgésekkel, betegségekkel szemben.

Addig törődj az egészségeddel, amíg egészséges vagy.
Az MWO-val formában tartható és felgyorsítható a szervezet önregeneràciója. Mindennapos csúcsteljesítményt nyújthat élete bármely területén, legyen az napi rutin, sport, vizsga, felépülés, mind testileg, lelkileg, és szellemileg egyaránt.


Regenerálódás.
Legyen szó edzésről, sérülésről, stresszről vagy a mindennapi élet kihívásairól és sérüléseiről, az MWO elősegíti a gyorsabb regenerálódást.

 

Teljesítmény.
Az emberi test maximális kihasználtsàga valódi erőfeszítéseket és gyors helyreállítást igényel. Az MWO kúraszerű használatával akár 15 perc alatt képes lehet kihozni Önmagàból személyes csúcsformájàt. A sejtfeszültség egészséges értéke 70-100 mV között van!

 

Az emberek többségének sejtfeszültsége àtlagosan 40-50 mV körül van,ezért az önregenerációs folyamatok lelassulnak, az öregedés felgyorsul. A felvehető külső energia kevesebb mint a felhasználandó belső energia. Ennek oka lehet a csakráink blokkolódása, testben élősködő mikróbák, kialvatlanság, geopatikus sugárzások negatív hatása, stressz, stb.


Fókusz.
Az MWO segíti a test, érzelmek és elme  összehangolását, élesíti a mentális tisztaságot, a hatékony és eredményes munka, céljai illetve álmai elérése érdekében.

 


Alvás.
Az MWO gyenge energiahullámokat àllìt elő, amelyek kúraszerű használatával az emberi szervezet gyorsabban regeneràlódhat, elősegítve a nyugodtabb és megújuló alvást.

 


Rugalmasság.
Az MWO javítja a mobilitást és a rugalmasságot, felgyorsítja az izmok, kötőszövetek helyreállítását és csökkenti az ízületek merevségét.

 

Az MWO készülékek, sok más egyéb készülékekkel, mint pl. plazmagenerátorok, rádiófrekvenciás jelkezelő oszcillátorok, F-Scanszkennerek, geopatikus sugárzásokat elhárító eszközök, quantum rezonanciás készülékek, orr és csuklólézerek, földelőlepedők, tachyon energiát adó eszközök, ezüst és aranykolloid eszenciák, Kolcov lapok és karkötők, elektroszmog elhárítás mobiltelefonokról, healy készülékekről, vízrevitalízáló készülékek,teljes lakóházak elektroszmog mentesítése,stb. megtekinthetők, kipróbálhatók, megvásárolhatók az alábbi bemutatótermünkben.Tárgyak, készülékek tachyonizálása Magyarországon egyedülállóan.

Hippokratesz Medicentrum 1036 Budapest. Árpád fejedelem útja 66. Fszt. 1.

Tamás Sándor terapeuta. Bejelentkezés: +36302681381  +3613884434